Details

Adres
The Inside – Heusdensebaan 50 Oisterwijk

Tijden
De deuren van The Inside openen om 19.00 uur en de ingang is geopend tot 23:00 uur. Het evenement duurt tot 02.00 uur.

Auto / Parkeren

Er is een ruim parkeerterrein aanwezig waar gratis geparkeerd kan worden.

Bus-organisatoren
Organiseer jij een busreis naar Fanaticz? En heb je de bus nog niet aangemeld? Stuur dan snel een e-mail naar klantenservice@intentsfestival.nl zodat je de juiste route-instructies krijgt met uit- en opstapplaatsen.

Pinnen
Op het terrein kun je coins (munten) met pin betalen. Wij raden je echter wel aan om altijd voldoende cash geld mee te nemen. Wie coins in de voorverkoop heeft gekocht, kan de e-tickets omwisselen bij de e-coins kassa’s die direct na binnenkomst bij de entree te vinden zijn.

Roken
Roken is niet toegestaan in de zaal en tenten. Alleen in de daarvoor aangewezen rookruimte. Het niet naleven van de rook-regels kan uitzetting tot het gevolg hebben.

Lockers (kluisjes)
Er zijn voldoende kluisjes aanwezig om je eigendommen in op te bergen. 

Toiletten
Er zijn voldoende toiletten aanwezig op het terrein waar gratis gebruik van gemaakt kan worden. Wildplassen is dan ook ten strengste verboden. Bij de toiletten is een freshpoint aanwezig. Hier kun je gebruik maken van gratis verzorgingsproducten.

EHBO
Er is een EHBO ruimte aanwezig.

Celebrate Safe

Feesten tijdens Fanaticz doen we veilig. Voel jij je niet helemaal lekker? Ga dan naar de EHBO, zij kunnen je helpen. Wanneer je denkt dat iemand te veel drugs/alcohol heeft gebruikt, raadpleeg dan iemand van de organisatie, security of EHBO. Kijk ook op celebratesafe.nl.

Earplugs (I love my ears)

Het is slim om tijdens het festival oordoppen te dragen. Heb je die nog niet dan is het verstandig ze aan te schaffen. Op het evenement zijn oordoppen verkrijgbaar.

Vergeet niet om je oren ook af en toe rust te gunnen en ga niet te dicht bij de speakers staan. Zo kun je genieten van de muziek zonder daar later last van te krijgen. Kijk op ilovemyears.nl voor meer informatie.

Foto & video
Iedereen mag zijn fototoestel of videocamera mee naar binnen nemen. Maak en deel veel mooie foto’s en filmpjes, maar vergeet ook niet om te feesten! Professionele foto- en videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Lost & Found
Ben je iets kwijt of heb je iets gevonden? Dan kun je het bij de lockers afgeven of daar kijken of het gevonden is.

Drugs
Het drugsbeleid op Outrageous! is zerotolerance. Zowel soft- als harddrugs zijn niet toegestaan.

Social Media
Plaats je een bericht over Outrageous! op Facebook, Twitter, Instagram, enz? Gebruik dan de hashtag #Outrageous

Minimum leeftijd
De minimum leeftijd voor Fanaticz is voor 2018 vastgesteld op 18 jaar. Hier worden geen uitzonderingen op gemaakt. Een geldig legitimatie is verplicht.

Vragen
Heb je vragen over Fanaticz?
Stuur een mailtje naar klantenservice @ intentsfestival.nl
Mailtjes over uitzonderingen op de minimumleeftijd worden niet beantwoordt.

Huisregels
Om voor iedereen een gezellig evenement te organiseren zijn er huisregels en algemene voorwaarden opgesteld.
Door het kopen van een toegangsbewijs en/of het bezoeken van het evenement gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. Deze zijn hier te vinden.

Tickets

entrance ticket
€ 18,50 Ex 2,50 fee.